Ялиночка

Чи ви чули, а чи ні
Про те чудо: на весні –
Народилася ялинка,
Вбралася вона в хвоїнки.


Вже на осінь – гарна пані
В пишному зеленім вбранні.
В неї срібная роса
Вранці плаття прикраша.

Зшив їй в жовтні павучок
М’який ніжний піджачок.
А на зиму вже готова
Гарна біла шубка нова.

І стоїть вона щаслива
Діва юная. Вродлива.
Лише в погляді прохання –
«Не губіть життя зарання!»


Рецензии