етно-хоп

етно-хоп грає
у регбі я впевнений
є якась місія
ніби чесна сесія
для тренованих тіл.
я плюю
з висоти твого польоту
видно хатки
хочуть спатки
грізні дяді у штанах
за штуку євро
я розкрию свою плевру
я куплю єдинорога
і злітаю в сайлент хіл
нам усім туди дорога
без фосфонімбів і без крил
все одно усі помрем
когось вб'ють,а хтось - загине.
а хтось винайде фігню,
аби жити досхочу
і помруть від передозів
псевдо-лами, президенти,
на душі й фабрики патенти
давно куплені в халопів
так не чесно
ти це знаєш
з цими знаннями засинаєш
спиш мов вбите немовля:
просто так крутиться земля
просто тобі все одно
на одне лице гілля
й те, що повісили на нього.


Рецензии