One, two, three, four, I repeat for you once more

One, two, three, four,               
I repeat for you once more:          

Five, six, seven, eight,               
I am starting, starting fight!            

Nine, ten, eleven, twelve,            
Save, save, save your health!      

Thirteen, fourteen, fifteen, sixteen,         
It doesn’t matter that I’m thin!               

Seventeen, eighteen, nineteen, twenty,   
But of power I’m plenty!               


Рецензии