All animals have their speech

All animals have their speech,   
If you want I can teach:               
A cat makes mew,                [ mju: ]  мяукать
A cow makes moo,                [ mu: ]  мычать            

A bird sing a song               
All day long,               

A wolf makes howl,                [ haul ]  выть
A lion makes  growl,                [ graul ]  рычать

A dog makes bark,                [ ba:k ]   лаять
All night in the dark,                [

A crow makes caw,                [ ko: ]  каркать
A bear makes roar,                [ r0: ]  реветь
 
A horse makes neigh,                [ nei ]     ржать          
Something wants to say,               
 
A duck makes quack,                крякать      
A frog makes croak,                квакать

A pig makes  grunt,                хрюкать
Keeps silent  an elephant,               

A goose makes hiss,                [his]  шипеть
But you speak, please!               
               


Рецензии