Повернувся до нас...

Повернувся до нас листопад,
І багрянцем покрився мій сад.
Сизо-білий стелився туман –
Час нездійснених мрій і оман.

Моросить пізня осінь дощем,
А на серці лишається щем.
Так хотілося щастя душі,
Залишились одні міражі.

Як набридли холодні дощі.
Плачуть трави, дерева, кущі,
Навкруги розстелилась пітьма,
Бо на світі тебе вже нема.

І в осінні холодні ті дні
Запалю я свічу по тобі.
Ти навіки пішов із життя
І не буде тому вороття.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.