Так багато пiдкупних повiй

Так багато підкупних повій

Світ лежить у ямі скупій,
Де смердить усе понад людом,
Ожиріння і спільний терор,
Відбирають у старого копійку.

Так багато підкупних повій,
Позбиралися з тіла всміхатись,
Коло баку, де правда і гріх,
Над убитою матір'ю плаче.

Хай осліпне жорстокий Христос,
Чи заб'є мені цвях у долоні,
Але світ спустошений злістю,
Не спиняє тяжку боротьбу.

Де терпіти знущання не в силі,
Крик душевний ніщо не стривожить,
Лиш наповнить сторінку мою,
До якої жахливо тягнутись.


Рецензии