Казка

Сидячи на віконці,смакую каву ранкову,
Погода зимова,ніжна й казкова,
Так хочеться, піти на вулицю й згадати все,
Дитинство,що пролетіло наче як день.

Пограти у сніжки,зліпити бабу зимову,
Зробити фото й поповнити архів,
Так хочеться,так хочеться і знову,
Я розумію, що лиш це мрії в далечі.

А сніг паде,паде такий лапатий,
Замело, всі стежки й ялинки на землі,
Мороз малює візерунок на вікні казковий,
А я лиш споглядаю на красу природи у вікні.


Рецензии