Чергова розмова

Люди не вчаться на чужих помилках.
Прагнуть своїх, бо спочатку вважають їх перемогами...

…Твій гріх – не твоя перемога.
Захід у піке – то не злет.
Чи ж сам ти, на вигадки вбогий,
До дірки підніс пістолет?

Не кожного разу осічку
У пострілі зброя дає.
І файно проведена нічка
Початком розгрому стає.

То чом же, жаліючись, квокчеш,
Мов курка, що знесла яйце?!
І що ж бо від мене ти хочеш?
Медальку отримать за це?

На «вави» такі я – не дую!
Шукай, хто полегшить твій біль!
Та кидай вже думати ….,
Бо став не мужик ти, а кріль…

11.01.2013


Рецензии