наказ

Народ обеліски построїв
Салютом зірки в вишині
Шануємо павших героїв
Загиблих  на клятій війні

Обеліски стрілою піднялись
До неба в  далеку вись
З війни хто живими зостались
 Біля  них потомкам поклялись
 Перемогу в труді відкувати
Щоб щастя для нас зберегти
За вітчизну Життя  віддати 
Подяки  в словах не знайти

 Ту   клятву героїв забули
Вшануйте ви пам'ять батьків
Святе що в боях нам здобули
Руйнують немало років

Клятву святу не руйнуйте 
Наказ пам’ятайте усі
Вітчизну свою ви шануйте
Хай квітне в яскравій красі


Рецензии