Хай лиш радIсть до оселI

Софії Кримовській

Всі вітали тебе вчора,
 Я ж сьогодні привітаю,
Вибачай, я чорний ворон,
І у хорі  не співаю..
________________________
Хай лиш радість до оселі,
Ніжним світлом у думках,
Щоб віршовані пастелі,
Не  поблякли  у роках

 Ти життя свого керманич,
Все зумієш досягти,
Хай же доля вічно манить,
 До великої мети.

Посміхайся долі щиро,
Щоб  у відповідь вона,
Оповила тебе миром,
Щоб в душі була весна.

Щоб цвіла ти наче мальва,
У словеснім квітнику,
Хай тебе поет прославить,
 У гарячому рядку.


Рецензии