Присвячу ться улюбленому сп ваков Петру Дмитриченк

Присвячується переможцю Шансу-2 на каналі 1+1 Петрові Дмитриченку:

Ми божеволієм від тебе,
Наш вільний і чарівний птах,
Коли ми бачим тебе в небі-
В нас пісня твоя на вустах!!!

Й не скоро ми прийдем до тями,
Почувши чарівний твій спів,
Хоч ти далеко залетів,
Перебуваєш ніби з нами,

Наш вільний, таємничий птах,
Не відлітай від нас далеко-
Коли ми бачим тебе в небі-
Відразу в нас зникає страх

І ми нікого не боЇмось,
Ні грифів, ані яструбів-
Не покидай надовго, милий
Ти нас, щоб вистачило сил

Нам жить й при цьому ще співати
З тобою чарівні пісні,
Боротись з дійсністю, кохати,
Вбирати звуки чарівні

Твоєї пісні, птаху милий,
Що ти нам щойно заспівав-
Без твоїх пІсень жить несила-
Ти нас НАВІК причарував!!!


Рецензии