В талантах народних Господня рука

Христос народився в зимову годину
І подихом теплим  зігрів світ-родину .
Зігрів усю землю, серця людські й  душі,
Достатком  духовним  і хлібом родючим.

Від неба  до неба  рай світлий будує,
Усе зверху бачить, усе Господь чує.
Багатство і радість у двір  приніс, в хату,
То ж  День цей різдвяний для кожного свято.

Почуття виражають очима і світлом
І вогники  серця, як вогники  в місті.
Горять, не згоряють, йде радість без меж,
Христос завжди поруч, у душах живе.

Львів’яни уже в «шоколадій столиці»,
      Величають Ісуса в казковій світлиці.
      Бо там його ласка, мистецтв панацея,
       "Музей шоколаду», в історичнім музеї.

       "Музей шоколаду», музей «АВК»,
       В талантах народних Господня рука.


Рецензии