Шановному I. Кушнiру

Пане Лікарю, знов вечорами
Бачу Вас й Ваші творчі дива. -
Стали вже - як душевні бальзами
Чудотворні думки і слова.

Йдуть до Вас пацієнти недужі,
І прихильниць - вже цілий кортеж!
Ви віршами лікуєте душі.
А жіночі серця - мабуть, теж?..


Рецензии