Рабство чи Свобода?

Хто мріє про свободу?


Усе життя, хто мріє про свободу,
З той мрією на жаль помре.
Якщо є мрія - будь незгодним,
З тим рабством, що тебе гніте.

Не будь рабом своєї мрії,
Очікуючи на свободу все життя,
Згинаючі перед  мерзотою спини,
Від слабкості, ридаючи без кінця.

Повстань, кайдани скинь незримі,
Обплутали тебе брехньою,
Пограбували саме цінне,
Ту гідність, що була колись з тобою.

10.01.2013


Рецензии