***

Всі ми когось кохаєм, думаєм,
що ось вона, та сама єдина,
говорить що любить, не може без тебе..
А в загальному получається, що це все обман,
любов, почуття, стосунки..
А ти віриш, кохаєш, надієшся на краще
і оступившись один раз, зарікаєшся, що все,
не буде більш такого, обманюючи цим самого себе.
Пройшло, зажило, затянулись ті рани,
 які мучили тебе не милосердно.
Зустрів другу і знов по кругу,
все ті слова, знайомі до болю відчуття,
знову любиш, знову щасливий...


Рецензии