Мо й улюблен й сп вачц рочц Борисюк

Учасниці Х-фактору-1 на каналі СТБ:

Так-від ефіру до ефіру
Ми з Вами бачим це давно-
Сильніше РОЗЦВІТАЄ Іра,
Неначе добреє вино
Трояндове,
Коли СТАРІЄ
Настоюючись на вікні-
Коли я п'ю його-ЗІГРІЄ
У дощ і сніг душу мені!

І від вина розтануть душі
Й серця прихильників твоїх,
Іринночко, я визнать мушу,
Ти стала МУЗОЮ для них!

Й невтомно день і ніч все пишуть
Прихильники тобі вірші
Бо коли дивляться на тебе-
Стає тепліше на душі!

Буяє травень, ніч БУЗКОВА
Л'є аромати за вікном-
Іриночка-ти є КАЗКОВИМ
І ароматним нам ВИНОМ!...

Ми відіп'єм лише ЧАРЧИНУ
Й відчуєм у своїй душі
Любов до тебе!!! Будь щаслива
Ти у своїм ЗЕМНІМ житті!

Ти вже добилася визнання
Й любові і від глядачів-
Бажаєм, щоб прийшло кохання
До тебе щоб прийшов ПРИНЦ ТВІЙ!

І щоб була донька здорова
І радувала нас й тебе-
І молимось за тебе знову
Разом з каналом СТБ!!!


Рецензии