Улюблен й сп вачц рочц Борисюк

Красиво сказано, Делончик,
А я б, на жаль, так не змогла,
А наша Ірочка учора
Немов троянда розцвіла!!!

Вона, немов ЧАРІВНЕ ДИВО
Із казочки до нас прийшла!
Харизматична і красива
І так багато в ній тепла,

Вона і світиться і гріє,
І випромінює на нас
Усе тепло своє! Ти-ДИВО!!!
Іриночка-настав твій час!!!
 
Ти нас вражаєш, як ведуча,
І голосочок твій співа,
Коли говориш ти в ефірі-
Свої чарівнії слова!!!

І щиро ми тобі бажаєм,
Щоб мрії всі збулись твої,
Були здорові твої рідні
Й щасливі всі в твоїй сім'Ї
 
Іриночка-ти наше диво!!!
І ми ОБОЖНЮЄМ ТЕБЕ,
ТОЖ БУДЬ ЗАВЖДИ-ЗАВЖДИ ЩАСЛИВА
Разом з каналом СТБ!!!


Рецензии