Нац я

Сучасний світ мене кумарить –
Для того, щоб нормально жити,
Ти свого друга, брата чи сусіда,
Обов’язково мусиш вбити.
Бо так під сонцем більше місця,
Так легше дихати тобі.
А як там інші, то по барабану,
нехай гниють в своїй труні.
У що перетворили Україну?
Смітник ЄС і СНД,
а треба підвестись з колін
і далі рухати країну.
Щоб товстосуми у Верховній Раді
подумали хоч трішки про людей,
бо нам виховувати треба націю людську,
а не рожевих поросят й свиней.


Рецензии