Я кахаю цябе

Я кахаю цябе,
Як неба кахае сонца.
Як кахае мора свае пясочныя берагi.
Як драўляная рама кахае свае аконца
I лепш за цябе мне нiколi нiдзе не знайсцi

Ты вайшла ў маё жыцце нечакана,
Як птушка ўляцела.
Я было аж спалохаўся, але паспеў зразумець
Ты вайшла мне ў жыцце нездарма,
Як быццам старанна...
Я хацеў бы спытаць,
Назаўседы цi, мабыць, на час?


Рецензии