Дуель

…Жінка солодко пахла суницями.
А хотілося білих грибів.
Тож свідомість картинами ницими
Об’єднала в розпусті рабів.

Шкіра жінки біліла лілеями,
А бажалося маків та руж.
Пальці піт до долонь поприклеював,
Намагався тримати чимдуж. 

Очі жінки вкривалися хмарами,
Що сховали прозорість пустель.
Насолода єднання примарою
Нас втягла у смертельну дуель…

10.01.2013


Рецензии