Розмова

…Що ж, заходьте… Сідайте…
Зазирнемо у ваше минуле.
Мо, знайдемо, коли
спрацював запобіжник життя.
Де той шепіт подій,
про які вже свідомість забула,
та вони не дають
спати вам, наче вовче виття.
І бабаю тому,
що і вдень, і вночі вас чатує, 
ми імення дамо –
він тепер стане вашим рабом.
Ми в майбутнє йдемо,
я веду вас, а не консультую.
Бо і сам ще не зовсім
розпрощався із рабським ярмом…

10.01.2013


Рецензии