Чи свято???

Сьогодні свято Незалежності.
                За літочисленням – двадцяте.
Сидить удома одиноко 
                тих буремих років ветеран.
І схоже, що ніхто його
                і не збирається вітати.

Тому можливо, що не має
                втішних результатів.
Залишилося від минулого –
                лиш пам*ять про Майдан.

551282                24 серпня 2011
                *****


Рецензии