Закрякав ворон одинокий за вiкном

                Закрякав ворон одинокий за вікном.
                Під ранок вістку він якусь
                приніс із ночі.
                Він попередити про щось важливе
                мабуть хоче.
               
                Тримайся, Україна!
                Справи твої  кепські -
                вже давно.
                Сьогодні має впасти уряд Тимошенко.
                І мабуть , що фіґляр там новий сяде –
                Яценюк.

Регіонали кабінети позаповнюють
                швиденько.
Від патріотів недоумкуватих
              залишиться лише -
                пердячий дух.

Так. Будуть ще на вулицях лементувати,
І зрадниками один одного
                до схочу обзивати.
Нічого дивного немає в тому,
                повторилося вже все стократ.
Не здатний цей народ
                свою державу збудувати.

Діагноз і клінічний висновок:
Перепустка у резервацію.
Туди ,
        де їх чекають вже –
                американські індіанці.
               
 550675                3 березня 2010
                *****


Рецензии