Грошi

Скільки існує людство
       владу і політику формують ті,
                хто володіє  грішми.
Але ж ми  знаєм  –
                ця частина людства
                є найгірша.

Це люди з завидющими очима
                й загребущими руками.
Саме вони придумали релігію
                для людності із гаслами:
- Ви народилися рабами. Робіть на нас.
                Бог – з вами.

551162
                *****


Рецензии