Шукаю друзiв

Ось  те суспільство, що тисячоліттями
                перебуває у недузі,
Нагадує свиню, якій комфортно у калюжі.
Я підіймуся над цим простором безглуздим.
Надіюсь там зустріть
                споріднених зі мною друзів.

551182
                *****


Рецензии