Тiселюки дурнi

Перевернулось все у  нашім домі знову
                з ніг на голову.
Товар останній на продажу
                виставили гендлярі.
Тепер уже вони кричать:
                - Земля – селянам!!
Плануючи, аби латифундистам новим –
                Ті селюки дурні,
                за безцінь  -  землю продали.

551130
                *****


Рецензии