Роздуми на теми Шевченка

Можливо досить вже
                біля труни його топтатись.
Журитися й сльозами заливатись.
І жалібні тягнути церквоспіви.
Згадаємо слова із заповіту:
 - Шлях до свободи , це боротися -
                щоби у вільнім світі житии.
         
                *****


Рецензии