Податкiвцi чи попи???

Попів потрібно терміново зареєструвати,
Як збирачів неустановлених податків.
Вже лазять по базарах
                і в торговців вимагають,
Щоб поділились ті прибутком -
                а то Бог скарає.

Запрацювали як скажені 
                семінарії і академії.
Вже цього люду у попівських рясах,
Є більше аніж тих,
                хто робітничий має статус.

Держава попередня дармоїдів всіх -
                на обліку тримала.
А ця, той люд взяла - й амністувала.
І скоро ті попи
                сидітимуть в консьєржках,
Як агентура влади,
     що за встановленим порядком
                стежить.

551301
                *****


Рецензии