Ми хочем в зону вро

Ми хочем в зону Євро.
Нас туди не просять,
                мало того -не пускають.
Кордони вибудовують
                і редмісією нас лякають.
Ми ж як недоумки, лиш скиглимо,
                ідеї власної не маєм.
То лижемо Європі одне місце ,
                то брутально лаєм.

То може краще кардинальний хід
                такий зробити:
На Євро - гривні й долари
                свої перетворити.
Та у  односторонньому порядку -
        переходимо на їх тверду валюту.
І скажемо їм:    -    гер, месьє, сеньори,
Подумайте про цінність
              ваших генітальних помідорів.
 
У нас спеціалісти є,
                що можуть те вам цінне  -
                все повідбивати.
І втратите ви здатність
             і плодитись й розмножатись.
Або через своїх жінок
         ми інфікуєм вас в такі хвороби,
Що перетворитеся як і ми –
                в тупу худобу.

Заполонять життєвий простір ваш
                і турки і араби.
Модифікують генетичний код
                до бісової мами.
І зникните як вид, як древні єгиптяни.

Тож відкривайте двері нам,
                поки ми біла раса.
Тримаймось купи білолиці,
          доки не поглинула нас
                жовта або чорна маса.

550381            26 листопада 2009
                *****


Рецензии