Полiтичнi ****i

Історія у нас трагічна ,
                але водночас й кумедна пані.
Бо зводить несумісні у житті
                й політиці людей.
Яких не можна уявити разом,
                навіть в фінській бані.
Наприклад Вітю й Юлю .
                Як виявилось  –
                політичних двох ****ей.

551274
                *****


Рецензии