Донечка

На день Явдохи народилась
Маленька донечка моя.
Душа відразу засвітилась
Великим щастям: «Мама я!»
Той синій погляд оченяток
І досі пам"ятаю я
Припала я  над ластів"ятком,
Бо в ній живе душа моя. 
Яке це щастя споглядати
Своє дитятко на руках,
Над ним схилятись, годувати,
До лона свого прикладать…
Не сумнівалась я нітрохи,
Як звати доню буду я,
Хоч був  надворі день Явдохи,
Вона  - Оксаночка моя...
Так швидко роки пролетіли!
Неначе вчора це було,
А вже з її гнізда злетіли
Дві донечки  і син Димко…


Рецензии