в тво х очах

я прочитала в твоїх очах
там було написано голосно:
ти більше не моя
я відчула слід чужий
у твоїй душі
не бреши
більше мені не бреши
ти здав мене ворогові
ти знищив мою мрію
ти вбив що було в мені
бачити тебе не хочу
не вистачає твого тепла
мені потрібні твої слова
перед очима стоїш ти
як центр моєї мети
ти все не йдеш геть
а час уже давно йде
де ж ти був, коли
я була у всьому світі одна
де ж ти був коли
мрії руйнувалися мої
коли я шукала тебе
коли шукав мене ти


Рецензии