н ч несе мен

Ніч несе мені зустречі знов і знов
я не знала де я зустріну свою любов
і не знаю як жити далі з нею
я йду по дорозі людських життів
і те, що ти поки зустрітися мені не зміг
не лякає мене

Я визнаю, що  зробила багато помилок,
але не менше, ніж зробив їх ти
поки я проводила свій час з іншими пристрастями
але я все ж знайшла свій куточок
там, де я можу перебувати завжди
там, де все саме кращі буде з нами

ніколи не обіцяла я тобі
синього неба та жовтого сонця і
вічного життя та безкрайнього моря
ти сам вибрав мене
і не буде в моєму житті міри
поки я вибираю таку собі долю


Рецензии