А любовь-то лебедем... in english

А любовь-то лебедем...(исп. Валентина Толкунова)
Love is like a single swan

Что же понаделал ты, знал ли сам?
Did you know what have you done, didn't you?
А любовь-то лебедем к небесам,
Love is like a single swan in the blue
А любовь-то соколом, а любовь-то соколом,
Love is like a little bird love is like a little bird
А любовь-то соколом мимо рук.
Love is like a little bird out of hands
Горько мне, горько мне и солоно
Bitter tears bitter tears is all i want
Горько мне и солоно, милый друг.
Bitter tears is all i want dear friend


Знала будет больно мне наперед
Waiting for the pain so long long before
Слово не промолвила поперек
Didn't say a single word not at all
Из груди я вынула, из груди я вынула,
Burried love inside my heart burried love inside my heart
Из груди я вынула ту любовь
Burried love inside my heart – couldn't hide
Придавила, придавила глыбою,
Put it under put it under stone so hard
Придавила глыбою в сто пудов
Put it under stone so hard as inside


Знала я, знала будет больно мне
Waiting for waiting for the pain so long
Знала будет больно мне наперед
Waiting for the pain so long long before
Друга словно ворога извела
Friend is like an enemy – hurting more
Из огня да в полымя завела
Didn't get the target I'm looking for
Закружила вороном, закружила вороном,
Whirling like a raven's wing whirling like a raven's wing
Закружила вороном над золой
Whirling like a raven's wing over here
Или тебе, или тебе все равно,
Or it doesn't or it doesn't matter for
Или тебе все равно, дорогой
Or it doesn't matter for you my dear


Ни о чем, ни о чем не ведала,
Didn't know didn't know a single thing
Ни о чем не ведала знаешь сам
Didn't know a single thing didn't i
А любовь, а любовь-то лебедем,
Love is like love is like a single swan
А любовь-то соколом мимо рук
Love is like a little bird in the sky
Горько мне, горько мне и солоно,
Bitter tears bitter tears is all i want
Горько мне и солоно, милый друг.
Bitter tears is all i want dear friend
Горько мне, горько мне и солоно,
Bitter tears bitter tears is all i want
Горько мне и солоно, милый друг.
Bitter tears is all i want dear friend
Милый друг
Dear friend
Милый друг
Dear friend
Милый друг
Dear friend


Рецензии