Що нам до руського царя

Що нам до руського царя,
Як гетьмана свого згубили,
Коли Вкраїну так травили,
Що ледь розвиднілась зоря.

Що нам розгублена Москва,
Коли над Києвом завія –
То від Чорнобилю німіє
Моя столиця дорога.

Коли довкола все горить,
То всіх потрібно підіймати:
Іди, тебе Вкраїна - мати
Зве нові звершення творить!

Вже просипайся – це не сон,
Нема на кого озиратись –
Твоє зерно, тобі збирати,
Й творити праведний закон.

Нехай замають прапори.
Лети над нами жовте з синім!
На нашій матінці Вкраїні
Державна єдність зазори!
                09.91.


Рецензии