У нас свiй фюрер

Нарешті Україна покінчила із безладом.
Чекали цього довго -
               і маємо омріяну
                й очікувану владу.
Всі дії відбуваються за перевіреним,
                хоч не написаним законом.

Громадянину не потрібно думати –
   для цього в нього фюрер, вождь 
                у іпостасях   трьох :
   Законодавець, Виконавець і Ікона..

551098
                *****


Рецензии