Що до прем ра

Якщо події у державі
          будуть розвиватись далі
                образом подібним,
Прем*єр міністром скоро стане  -
                Богословська Інна.
Пронизує
     наш український чорнозем –
                Озиме покоління.
Що ж, будем урожай чекать
                осінній
Від президента,
       що ряди свої викошувати вміє.

551601                19 січня 2012

                *****


Рецензии