Найманцям на згадку

Хрен в жопу тим, хто вас придумав,
                а не пам*ятник, ребята.
Це засторога, щоб не лізли
                в чужі землі воювати.

Ви не герої,
                а морально – політичні інваліди.
Ви жертви, інструмент в чужих руках,
                Хто затіває і веде
                усі загарбницькі й безглузді війни.

551241                27 липня 2011
                *****


Рецензии