Про во н в нтернац онал ст в

Раніше найманцями називались  ті,
     хто на чужих фронтах
                за гроші воювали.
Та з часом експансіоністи ,
 Прикриваючи хижацькі наміри свої ,
 Їх романтично
 воїнами – інтернаціоналістами назвали.
До того ж справу ту брудну
                ще і героїзували.
Так приховавши справжні наміри свої.

551268
                *****


Рецензии