Влада - вамп р

Поганий приклад подали
               американські товстосуми у сенаті.
Не захотіли для багатіїв  –
                податки підіймати.
Парламент наш
                іще раніш вчинив так само.
Підтвердивши, що влада  –
                колективний паразит,
Який висмоктує з суспільства соки –
                вправно.

551253             1 серпня 2011

                *****


Рецензии