Весняна земле

Весняна земле, по тобі я йду,
Страждальний крає, радуюсь тобою.
Дерева листям приязно гудуть, -
Країна ця нехай не має болю.

Хоч ця земля згорьована давно
І хліб не той, і жити стало важче,
Та вірю я, що лихо це мине
І ми життя повернемо на краще.
                05.1991 р.


Рецензии