За Свободу

                Історія відома -
                про пришестя нового Месія.
                Ми і собі, тут в Україні -
                залишаємо таку надію.

                Що врешті з*явиться і в  нас,
                не Бог, так -  вождь,
                І виведе народ цей,
                з  рабства і дрімоти.

                І ліками, від того стане –
                лиш кровавий дощ.
                Який ми випустим –
                із наших ворогів,
                І власних ідіотів.

                Бо декого влаштовує,
                щоб ми стояли у церквах
                і били у долівку лобом.
                Й були покірні, як ота -
                заведена в хліви  худоба.

                Час встати
                і узяти в руки зброю.
                Свободу  добувають –
                тільки з боєм.               

                550689
                *****


Рецензии