Навчи мене по-справжньому кохати

Навчи мене по-справжньому кохати,
Навчи, якщо ти сам любити вмієш.
І покажи, як треба відчувати,
Коли коханням в серці володієш.

Навчи мене любити до нестями,
Від поцілунків палких шаленіти.
І ніжно, щиро жити так роками,
Моменти щастя у житті цінити.

Навчи мій любий, бачу що ти хочеш,
І блиск в очах, і цей невтомний подих.
Навчи мене коханню, якщо зможеш,
Та подолай нестерпний дух свободи!


Рецензии