Кого обрати

Щоб п*ять чи десять років
                лікті не кусати,
Нам треба гарно думати:
                - кого у президенти обирати.
Хоч вибір в нас і дуже небагатий.
І чесно кажучи
                всі претенденти того і не варті.

Ну скажем – Тимошенко.
                То ж перефарбована лисиця.
А іншим претендентам ,
                Тягнибоку і Гриценко -
                треба ще повчитись.
               
                То ж треба гуртувать навколо себе масу ,
З якою чи на виборах, чи штурмом –
                взять державну касу.
А поки що на нас насунула
                донецька хмара.
Організована, жорстока і безкарна.

Але ми не збираємось
                колоні шостій тій здаватись.
Переформуємо свої ряди
            і на найближчих виборах
       їх з владних крісел
                будем викидати.
551370-551375          15 жовтня 2011

                *****


Рецензии