Марися

Ой Марисю, Марисю…взяла в руки ножа
Вони б може зійшлися… та малий заважа…
Хоч Марися на вроду - Афродіта сама
Він до іншої ходить… в тої діток нема.
І навіщо він здався… в хати безлад і гам.
Людям скажу, що грався та порізався сам.
Як в тумані… зробила… не створити сім’ї.
Тільки щось її милий уникає її.
Так вона попри вроду залишилась сама,
І коханий не ходить і малого нема.
Хто ж Марисю зурочив ? В хаті регіт і плач…
В неї бігають очі… - збожеволіла бач.


Рецензии
Ужас какой! А ведь и вправду похоже на твой стих "Настоящая мать"... збожеволіла бач...

Лилия Анна   20.05.2017 18:56     Заявить о нарушении
А ведь такой древний:-)

Алёна Костина   21.05.2017 07:08   Заявить о нарушении