Про сп в Волод Ткаченко

Як це-божественно!!! Прекрасно і чудово!!!
Неперевершено!!! Душа моя співа,
Коли я слухаю разом із Вами Вову
Коли вникаю в пісеньки слова!...

Я ніби попадаю в РАЙ із ПЕКЛА,
З життя земного (мало в нім тепла)!
Й душа моя замерзша і затерпла
Зігрілася-і раптом-ОЖИЛА!...


Рецензии