Остаточно

Я відчуваю, як ти холоднієш.
Потрібно зупиняти ці думки
Про те, що ти про мене досі мрієш,
Про те, що ми з тобою на віки.
Між нами вже давно все закінчилось
Та я не можу відпустити нас.
Кохання наше в морі загубилось,
Між нами наступив німий вже час.
Тому я в своїм серці витираю
Всі наші потаємні позначки
І врешті-решт в собі зупиняю
Про тебе ці прокляті балачки.


Рецензии