Я одержима тобою

Кожний день я прокидаюсь зранку,
Та не хочу зупиняти сни…
Бо вночі я потрапляю в казку,
Снишся кожну ніч мені лиш ти.
Я б той час вернути так хотіла,
З ним одним злетіти до небес.
Мрія ця у серці мерехтіла -
Доля ж не дарує цих чудес.
Та тому я силой зупиняю
Всі свої надії й балачки,
Замість твоїх ніжненьких обіймів
Моє серце має дирочки.


Рецензии