Укра на

Поборімось за Вкраїну,
За рідну Вітчизну,
За ріднесеньку земельку,
За кров нашу чисту.
Покажімо, що такеє
Українська сила,
Хто такі народ козацький
Й Україна мила!
Покажімо, в якім краї
Дух живе наш славний,
В якім місці спочиває
Предок наший давній.
Та згадаймо добрим словом
Геніїв народу:
Всіх письменників й поетів
Козацького роду.
Й не забудьмо нашу мову,
Мову солов’їну…
Та любімо Україну,
Щиро так любімо!


Рецензии