Я кохаю тебе, а ти нi... на укр. языке

Я кохаю тебе, а ти – ні.
Подаруй мені теплі ці дні.
Бо вже осінь прийшла на поріг,
Жовте листя скидає до ніг,
Відлітають птахи в далечінь,
І тумани лягають вночі.

Покохай, ти мене! Покохай!
Буде синім ще наш небокрай.
Якщо треба – крізь бурі пройду,
Зніму з неба для тебе зорю,
Пташки будуть весною співать,
Зима – наші сліди замітать.

Покохай, ти мене, покохай…
Зеленіє розкішний ще гай,
Та вже сиве волосся спада –
За рікою спливають літа
І для інших буяє розмай…
Залишився далеко мій край…

Я кохала тебе, а ти – ні.
І вже плачуть осінні дощі.
Де ти був? Де ходив? Де ти є?
Не зустрілося щастя моє
І кохання твоє – не цвіло.
Мов хмаринка, по небу пливло,
Та й розтало… і сліду нема.
Посивіла, мабуть, голова?

Не кохаю тебе вже я, ні…
Пам"ятаю осінні дні…

Вересень, 2011р.
(Иллюстрация автора)


Рецензии
Даже сумно. Яле з якою душею написано. Якщо не кохає, то й не треба. Нехай собі іде з Богом.
Не сумуйте Ларочка. Гарного Вам настрою, тепла і натхнення.

Светлана Чернышенко   26.09.2023 21:41     Заявить о нарушении
Дуже дякую. Але це не про мене, та й написано давно і про минуле. Мабуть кожен (кожна) з нас згадує своє перше ( чи друге не здійснене)кохання.

Лариса Геращенко   27.09.2023 21:01   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.